Reparatie en Onderhoud

Een betrouwbare scooterreparatie door Scooter Select

Om lang zorgeloos plezier te hebben van uw tweewieler, is het een goed idee om minstens eens per jaar te kiezen voor een grote beurt voor de scooter. En voor deskundig scooteronderhoud bent u aan het juiste adres bij Scooter Select. Bij het onderhoud van een scooter nemen wij alle belangrijke onderdelen onder de loep en controleren we bijvoorbeeld de banden. Met regelmatig een scooterbeurt kunt u erop vertrouwen dat u veilig de weg op kunt.

Maar ook voor een scooterreparatie in Rotterdam kunt u bij ons aankloppen. U kunt alle defecten aan de scooter laten repareren, van problemen met opstarten tot een lekke band. Moet er een scooterreparatie verricht worden en staat u met pech langs de weg of bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u gebruikmaken van onze gratis scooterophaalservice. Na de reparatie of onderhoudsbeurt aan de scooter kunt u de tweewieler desgewenst weer thuis laten brengen. Zo helpen wij u verder bij iedere scooter, tevens met deskundig Vespa-onderhoud!

Heeft uw scooter onverhoopt schade opgelopen? Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Wij kunnen in veel gevallen de schade vakkundig herstellen. Wij kunnen zelfs de schade voor u taxeren. Indien de schade hoger is dan een bepaald bedrag, afhankelijke van de verzekeringsmaatschappij, kunt u het taxatierapport indien bij uw verzekeraar. In sommige gevallen is het nodig dat een schade-expert wordt ingeschakeld om te beoordelen of de schade gerepareerd kan worden of dat de scooter total-loss wordt verklaard.

Wilt u meer weten? Wij vertellen u graag meer. Bel gerust naar tel. 010-841 26 03, vul het contactformulier in of kom langs bij Scooter Select in Rotterdam. Een afspraak maken is niet nodig!

Duidelijke prijzen! Geen verassingen achteraf!

Telefoon: 010 841 2603
Whatsapp: 06-39 599 994
Email: info@scooterselect.nl