Betaaldmethoden

Betaalmethoden
Betalen bij Scooterselect.nl is gemakkelijk en veilig. Je kunt bij ons betalen met iDEAL, IN3, Scooterflex ( in termijnen ), MisterCash/Bancontact (voor Belgische klanten), of in filiaal of op locatie in Rotterdam met de pin of contant afrekenen. We adviseren je om gebruik te maken van iDEAL. iDEAL is de snelste en veiligste methode om te betalen op internet in Nederland. Bovendien worden er geen kosten in rekening gebracht voor een iDEAL-betaling. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende betaalmethodes:Betalen met iDealiDeal maakt het mogelijk om te betalen via je eigen bank (o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank). Je doorloopt dezelfde stappen als bij het gebruikelijke internetbankieren.Hoe werkt het? Betalen via iDeal doe je in een paar stappen:
Kies iDeal als betaalmethode.
Selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt.
Je komt direct in de bekende omgeving van je bank.
De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld.
Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed.
Je ontvangt een bevestiging van Ingenico (het gebruikte betaalplatform).
Je keert terug naar onze webshop. De bestelling en betaling zijn geslaagd.

Voordelen van betalen met iDeal:

iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik. Betaalgegevens worden voor je ingevuld en je ziet direct de geslaagde betaling.
Je houdt constant controle en overzicht op je betaling. De iDeal betaling wordt direct verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht.

Betalen met MisterCash/Bancontact (voor Belgische klanten)

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. MisterCash/Bancontact is de veiligste en meest efficiënte manier om op Scooterselect.nl te betalen. Met MisterCash/Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van MisterCash/Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Voor een MisterCash/Bankcontact betaling wordt 2 {4349550d2754777a9a72a27b836a551c23911fefd8c1152355be4984e37f389a} extra transactiekosten berekend.

Betalen met MisterCash/Bancontact biedt de volgende voordelen:

Het is veilig
Het is gebruiksvriendelijk

Bij afrekenen in filiaal of op locatie:

Bij het afhalen van een product in ons filiaal op locatie in Rotterdam kunt u pinnen of contant betalen.