Reparatie en Onderhoud Scooter

Een betrouwbare scooter, motorscooter of motor reparatie door Scooter Select

Om lang zorgeloos plezier te hebben van uw tweewieler, is het een goed idee om minstens eens per jaar te kiezen voor een grote beurt voor de scooter of motor. En voor deskundig onderhoud bent u aan het juiste adres bij Scooter Select. Bij het onderhoud van een scooter of motor nemen wij alle belangrijke onderdelen onder de loep en controleren we bijvoorbeeld de banden. Met regelmatig een beurt / onderhoud kunt u erop vertrouwen dat u veilig de weg op kunt.

Maar ook voor een scooter of motor reparatie in Rotterdam kunt u bij ons aankloppen. U kunt alle defecten aan de scooter of motor laten repareren, van problemen met opstarten tot een lekke band. Moet er een reparatie verricht worden en staat u met pech langs de weg of bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u gebruikmaken van onze scooter / motor ophaalservice tegen een gereduceerd tarief vanaf €30 . Na de reparatie of onderhoudsbeurt aan de scooter kunt u de tweewieler desgewenst weer thuis laten brengen tegen hetzelfde bedrag. Zo helpen wij u verder bij iedere scooter of motor!

Wij zijn officieel en erkend dealer van de grote merken zoals Vespa, Piaggio, SYM, Peugeot, AGM, BTC…..

En elektrisch NIU, Super Soco, Yadea, AGM, Nipponia, Move…

Kijk altijd op de website van uw scootermerk voor de officiële dealers bij u in de buurt.

 

Schade en Taxatie

Heeft uw scooter of motor onverhoopt schade opgelopen? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Wij kunnen in veel gevallen de schade vakkundig herstellen. Wij kunnen zelfs de schade voor u taxeren. Kosten €75,-  Indien de schade hoger is dan een bepaald bedrag, afhankelijke van de verzekeringsmaatschappij, kunt u het taxatierapport indienen bij uw verzekeraar. In sommige gevallen is het nodig dat een schade-expert wordt ingeschakeld om te beoordelen of de schade gerepareerd kan worden of dat de scooter / motor total-loss wordt verklaard.

Wilt u meer weten? Wij vertellen u graag meer. Bel gerust naar tel. 010-841 26 03, vul het contactformulier in of kom langs bij Scooter Select in Rotterdam. Een afspraak maken is niet nodig! Gratis Parkeren!

Duidelijke prijzen! Geen verassingen achteraf!

Telefoon: 010 841 2603
Whatsapp: 06-39 599 994
Email: info@scooterselect.nl