-6%
,

Rolektro E-Quad V.3 Rood


Betaal vandaag de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!

Rolektro E-Quad V.3

3,119.00 3,319.00

Zekerheidspakket
Beugel met koffer (+€149,99)
Windscherm
Productprijs:3,119.00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

ROLEKTRO E-Quad V.3 Uitneembaar Lithium Accu

De Rolektro E-Quad 25 is het alternatief voor iedereen die op zoek is naar een veilig en stabiel voertuig op 4 wielen maar geen gebruik wil maken van een saaie elektrische rollator.

De E-Quad V.3 van Rolektro is een elektrische scootmobiel van de nieuwste generatie, ontworpen volgens de Duitse kwaliteits eisen en veiligheidsnormen, waarvan het ontwerp, de functionaliteit en de uitrusting het verschil maken.

Versie 3 van de populaire E Quad 25 heeft een uitneembare 60V-30AH lithiumbatterij die zowel intern als extern kan worden opgeladen.
Opladen bij u thuis, op kantoor, enz. is nu handig.
De 4-wielige seniorenmobiel veroorzaakt geen uitstoot en is zeer goedkoop in onderhoud.

Dankzij de drie snelheidsniveaus (6 km/u, 15 km/u of 25 km/u) kan de e-scooter ook comfortabel stapvoets worden gereden.
Door de aanwezige achteruitversnelling is de e-scooter gemakkelijk te manoeuvreren!

Krachtige schijfremmen, veiligheidsgordels en geïntegreerde kantelbeveiliging zorgen voor veilig rijplezier in het verkeer!

Uitgerust met de 1000W-motor heeft het elektrische voertuig een bereik van ca. 80 km. Het opladen gebeurt via de lader aan een standaard huishoudelijk 230V stopcontact. Dit maakt het een ideaal en kosteneffectief vervoermiddel voor korte afstanden.

Categorieën: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rolektro E-Quad V.3 Rood”

There are no reviews yet.