Een Vespascooter kopen? Natuurlijk bij Scooter Select!

Tijdloos rijplezier. Dat is waar u al sinds 1949 op kunt rekenen bij de aanschaf van een Vespascooter. Er zijn diverse soorten en modellen, maar of u er nu voor kiest om een Vespa Primavera of een Vespa Sprint te kopen; de kwaliteit is ongeëvenaard. Bij Scooter Select vindt u een ruime selectie modellen van Vespa. U kunt uw Vespa online kopen of eerst eens bekijken in onze winkel. Een Vespascooter kopen in Rotterdam of online? Natuurlijk bij Scooter Select.

Rijplezier en uitstraling

Vespa is het Italiaanse woord voor Wesp. De Italiaanse scooter is vernoemd naar dit insect met zijn smalle voorkant en bredere achterkant. Er bestaan diverse variaties van de Vespa, maar die typische vorm is altijd herkenbaar. Bovendien stond bij het maken van de Vespa het gebruiksplezier voorop en daarná pas het uiterlijk. Niet voor niets is het dus nog altijd een van de meest bereden scooters wereldwijd.

Ook wij van Scooter Select zijn dol op de Vespa. In onze winkel in Rotterdam en in onze webshop vindt u dan ook altijd een gevarieerd aanbod van Vespa’s in diverse modellen en kleuren. Daarnaast kunt u altijd terecht voor het nodige onderhoud of een reparatie. De koffie staat klaar!

Vespa-look

Zoekt u een meer betaalbare scooter met hetzelfde rijplezier? Dan is een Piaggio iets voor u. Vespa valt onder deze Italiaanse producent, waardoor de kwaliteit van dezelfde hoge mate is. Ook tussen de scooters van BTC kunt u een kijkje nemen. Dankzij de retro-uitstraling maakt u helemaal de blits met deze Vespa-look-scooters.

Een Vespa Sprint of Vespa Primavera kopen doet u gemakkelijk via de webwinkel of in onze winkel in Rotterdam. Hebt u vragen over een Vespa nieuw kopen bij Scooter Select? Bel gerust naar 010-841 26 03 of stuur ons een bericht. Wij horen graag van u.