Een Riyascooter kopen doet u gemakkelijk bij Scooter Select

Gemakkelijk in gebruik en vol Italiaanse flair: dat is een Riyascooter bij uitstek. Bovendien zijn deze modieuze scooters heel betaalbaar: al vanaf €999,00 rijdt u op deze tweewielers. Bij Scooter Select hebt u keuze uit een breed assortiment modellen van Riya, zodat iedere liefhebber een passense Riyascooter kan kopen in Rotterdam of daar buiten – bestellen in de webshop kan door heel Nederland!

Veelzijdig rijplezier

De scooters van Riya zijn geschikt voor iedereen die graag een mooie scooter wil die lekker rijdt. Dankzij het retro-uiterlijk zijn Riya’s een lust voor het oog en een voordelig alternatief voor liefhebbers van de Vespa. Rijdt u liever op een meer klassieke scooter? Ook dan kunt u prima terecht bij Riya, bijvoorbeeld voor de Riya Lux of de Riya City. Zoekt u een fijne bezorgscooter? Dan is de Riya Delivery iets voor u. Deze wordt geleverd met een gratis pizzakoffer!

U kunt gerust eens een kijkje komen nemen in onze winkel in Rotterdam. Direct bestellen via de webshop kan natuurlijk ook. Wilt u meer weten over een Riyascooter kopen bij Scooter Select? Bel dan even naar tel. 010-841 26 03 of stuur ons een bericht. Wij helpen u snel verder.