Menu

0

€0,00

  • Home
  • Reparatie & Onderhoud

Reparatie & Onderhoud

Reparatie en onderhoud

Is uw Scooter of bromfiets stuk en wilt u een spoedige en goedkope reparatie uit laten voeren in Rotterdam en omstreken? Profiteer van onze Gratis scooter ophaal service. Uw scooter wordt bij uw thuis

opgehaald en na eventueel onderhoud en reparaties weer netjes teruggebracht tegen een kleine vergoeding. Ook zijn wij op alle type onderhoud en reparaties voorbereid. Dat zijn niet alleen de standaard onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, ook kunt u bij ons terecht voor schadetaxatie, schadereparatie en revisie van cilinders, krukassen of hele motorblokken.

Onze werkplaats beschikt over alle specifieke gereedschappen en diagnoseapparatuur van de merken waarvan we dealer zijn; Vespa, Piaggio, SYM, Peugeot, Kymco, Niu, Riya, BTC en andere chineze merken. Ook voor onderhoud en reparatie aan uw motorscooter of Piaggio MP3/Gilera Fuoco en de Peugeot Metropolis kunt u bij ons terecht.

Soms kunt u wachten op de reparatie of het onderhoud, zoals op de eerste servicebeurt na aanschaf van een nieuw voertuig, de 1000 km beurt. Klaar terwijl u wacht!

Haal- en brengservice
U kunt gebruik maken van onze gratis ophaalservice! U heeft dan helemaal geen omkijken meer naar het transport van uw scooter of bromfiets. Terugbezorgen kan ook uiteraard tegen een kleine vergoeding.

Hoe wij werken:

U kunt een afspraak maken per telefoon of email. Met onze zeer voordelige ‘pick up & return service’ wordt uw scooter door heel Rotterdam e.o. opgehaald en teruggebracht.

De prijzen van de onderhoudsbeurten
Naast het voordeel dat u mee kunt kijken wat er precies gebeurt, is de prijs ook erg laag. Er wordt niet met een uurloon gewerkt maar met een prijs per product. Dit betekent dat elke dienst een vaste prijs heeft. Dankzij deze werkwijze hoeft u nooit bang te zijn dat de prijs van een beurt hoger uit valt dan u gedacht had omdat dit vooraf of tijdens de beurt met u besproken wordt.

Elke Scooter wordt op een andere manier gebruikt, bereden en onderhouden. Ook de kilometerstand is zeer bepalend voor de onderhoudswijze. U kunt vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij vooraf een “schatting” van de kosten maken. Op deze manier komt u achteraf niet voor onaangename verassingen te staan.

Let op: de prijzen die opgegeven worden vanaf 5000km zijn schattingen, het is niet altijd mogelijk om vooraf een vaste prijs af te spreken.

Duidelijke prijzen! Geen verassingen achteraf!