Reparatie en onderhoud Scootmobiel

Een betrouwbare scootmobiel onderhoud en/of reparatie door Scooter Select

Om lang zorgeloos plezier te hebben van uw driewieler, is het een goed idee om minstens eens per jaar te kiezen voor een beurt voor uw scootmobiel / driewieler. En voor deskundig onderhoud bent u aan het juiste adres bij Scooter Select. Bij het onderhoud van een scootmobiel / driewieler nemen wij alle belangrijke onderdelen onder de loep en controleren we bijvoorbeeld de banden, remmen. Met regelmatig een beurt / onderhoud kunt u erop vertrouwen dat u veilig de weg op kunt.

Maar ook voor een scootmobiel / driewieler reparatie in Rotterdam en omgeving kunt u bij ons aankloppen. U kunt alle defecten aan de scootmobiel / driewieler laten repareren, van problemen met opstarten tot een lekke band. Moet er een reparatie verricht worden en staat u met pech langs de weg of bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u gebruikmaken van onze scootmobiel / driewieler ophaalservice tegen een gereduceerd tarief vanaf €50 . Na de reparatie of onderhoudsbeurt aan de scootmobiel / driewieler kunt u desgewenst weer thuis laten brengen tegen hetzelfde bedrag. Zo helpen wij u verder bij iedere scootmobiel / driewieler!

Wij zijn officieel en erkend dealer van de grote merken zoals Move, Kymco, IVA, Nipponia ….

Kijk altijd op de website van uw scootermerk voor de officiële dealers bij u in de buurt.

 

Schade en Taxatie

Heeft uw scootmobiel / driewieler onverhoopt schade opgelopen? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Wij kunnen in veel gevallen de schade vakkundig herstellen. Wij kunnen zelfs de schade voor u taxeren. Kosten €75,-  Indien de schade hoger is dan een bepaald bedrag, afhankelijke van de verzekeringsmaatschappij, kunt u het taxatierapport indienen bij uw verzekeraar. In sommige gevallen is het nodig dat een schade-expert wordt ingeschakeld om te beoordelen of de schade gerepareerd kan worden of dat de scootmobiel / driewieler total-loss wordt verklaard.

Wilt u meer weten? Wij vertellen u graag meer. Bel gerust naar tel. 010-841 26 03, vul het contactformulier in of kom langs bij Scooter Select in Rotterdam. Een afspraak maken is niet nodig!

Gratis Parkeren voor de deur!

Duidelijke prijzen! Geen verassingen achteraf!

Telefoon: 010 841 2603
Whatsapp: 06-39 599 994
Email: info@scooterselect.nl