Een Piaggio Zip kopen doet u bij Scooter Select

De Piaggio Zip van Piaggio staat bekend om de klassieke, tijdloze uitstraling en het sportieve rijgemak. En dat voor een heel aantrekkelijke prijs! Bij Scooter Select bent u aan het juiste adres voor deze topscooters die ideaal zijn voor zowel ritjes in de stad als woon-werkverkeer. Bestel gemakkelijk online of kom de scooters eerst eens bekijken in onze winkel. Een Piaggio Zip kopen in Rotterdam of online? Natuurlijk bij Scooter Select.

Topkwaliteit voor een topprijs

Piaggio is al sinds 1946 een van de meest populaire scooterfabrikanten. Niet alleen dankzij hun wereldberoemde Vespa, maar ook door de betrouwbare kwaliteit van hun andere modellen. Bij Scooter Select kunt u terecht om de Piaggio Zip te kopen. De Zip is sportief en behendig en daardoor zeer geschikt voor ritjes door de stad. Bovendien betaalt u voor de Zip niet de hoofdprijs – u bent al klaar voor €1.999,00. Combineer de Zip met de nodige accessoires en u hebt jarenlang plezier van deze topscooter.

U kunt uw Piaggioscooter kopen in onze winkel in Rotterdam of in de webshop. In beide gevallen kunt u rekenen op onze uitgebreide service en u kunt natuurlijk terecht voor reparaties of het nodige onderhoud. Wilt u meer weten over de Zip of bent u benieuwd of wij een Piaggio Zip in de aanbieding hebben? Stuur ons gerust een bericht of bel naar tel. 010-841 26 03. Wij vertellen u graag meer over een Piaggio Zip bestellen bij Scooter Select.